Ons verhaal

Het Merk

Van harte welkom op onze webshop: Charlie & Cooper.

Wij zijn gepassioneerd door dieren en richten ons op hun comfort en veiligheid. Ons doel is dat alle honden en katten weer veilig terugkomen bij hun baasjes. Of onze viervoetige vrienden ons vergezellen op gedeelde avonturen of onverwachte solo-missies, identificatie is hun veilige terugkeer.

Sinds 2016 zijn mijn ruwharige teckel en ik onafscheidelijk. Naast eten en slapen is wandelen een favoriete bezigheid van Frits. Een veilige halsband is dan ook erg belangrijk voor hem. Voor mij speelt naast veiligheid ook comfort en de uitstraling van de halsband een grote rol. Ik was altijd op zoek naar een halsband die aan deze voorwaarden voldeed. Met het aanbod op deze site denken wij te voldoen aan die behoefte.

Dat bracht mij op het idee om ook andere honden en hun baasjes te laten genieten van deze unieke en veilige halsbanden. Het resultaat is de webshop Charlie & Cooper. In deze webshop kunnen baasjes een halsband voor hun hond of kat personaliseren met naam en/of telefoonnummer. Alle namen en/of telefoonnummers worden geborduurd op de halsbanden. Dit wordt uitsluitend gedaan met de beste borduurmachine op dit gebied. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren. De baasjes kunnen kiezen uit 16 verschillende kleuren borduurgaren. Een gepersonaliseerde halsband staat niet alleen super leuk maar het is ook nog eens super veilig voor uw trouwe viervoeter.

Neem gerust contact met ons op wanneer een bepaald artikel er niet bij staat of wanneer we u kunnen helpen. Uiteraard loopt Frits al rond met zijn naam op zijn halsband en heeft hij al verschillende halsbanden getest. 😉

Liefs,

Pleun & Frits

Contacteer ons

Telefoonnummer: +31 6 14311183
info@charlieandcooper.com

Jacob van Lennepkade 21-2, 1054ZE Amsterdam, Netherlands
Maandag tot vrijdag 10:00 – 18:00

Ons team

  • Screen_Shot_2018-12-12_at_11.37.33_large

    Pleun Mikkers

    Creative Director

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.