Over ons

Van harte welkom op onze webshop: Charlie & Cooper.

Wij zijn gepassioneerd door honden & katten en richten ons op hun comfort en veiligheid. Ons doel is dat alle honden en katten weer veilig terugkomen bij hun baasjes. Of onze viervoetige vrienden ons vergezellen op gedeelde avonturen of onverwachte solo-missies, identificatie is hun veilige terugkeer.

Wie zit er achter Charlie & Cooper?

Ik ben Pleun Mikkers, 29  jaar en 6  jaar geleden afgestudeerd aan het Amsterdam Fashion Institute. Toen ik mijn diploma in handen had wist ik meteen dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten. 

Met een grote liefde voor honden en een gemis aan een veilige halsband met naam en telefoonnummer ontstond 1 jaar later Charlie & Cooper.  Een merk met als doel dat alle honden & katten veilig op avontuur kunnen en weer fijn terugkomen bij hun baasjes. 

Het resultaat is de webshop Charlie & Cooper. In deze webshop kunnen baasjes een halsband voor hun hond of kat personaliseren met naam en/of telefoonnummer. Alle namen en/of telefoonnummers worden geborduurd op de halsbanden. Dit wordt uitsluitend gedaan met de beste borduurmachine op dit gebied. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit leveren. De baasjes kunnen kiezen uit 16 verschillende kleuren borduurgaren. Een gepersonaliseerde halsband staat niet alleen super leuk maar het is ook nog eens super veilig voor uw trouwe viervoeter.

Neem gerust contact met ons op wanneer een bepaald artikel er niet bij staat of wanneer we u kunnen helpen.

Liefs,

Pleun

Poot van: Loef & Vino

Contacteer ons

service@charlieandcooper.com

Herengracht 141, 1015 BH, Amsterdam, Netherlands
Maandag tot vrijdag 10:00 – 17:00
06-43221473

BTW nummer NL 002287800B63

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.